præmieoverrækkelse

Præmieoverrækkelse af første klasse


Hvis ikke du har prøvet det før, så er du gået glip af det helt store. De fleste sportshold, uanset alder og status har en gang i deres sportskarriere oplevet at vinde. Den følelse, når man står på podiet, endda som nummer 1, er en ting, men når man modtager præmieoverrækkelsen i form af pokaler og medaljer, så vil man gerne opleve det igen. Det er det, der bliver din drive og motivation for at fortsætte med at dyrke din sportsgren. Alle vil være den bedste, men som regel er der kun en vinder.   

Pokal og medajlevalg i konkurrencesport

Udbuddet af sportsgrene er stort, og man kan vinde i alle konkurrencer. Nogle gange kan det være svært at vælge, den rigtige pokal og medalje. Som vinder af især pokaler, vil man gerne den er så stor som mulig og så flot som mulig. En pokal er et æresminde, og noget vinderen er stolt af. Som pokalgiver bør du derfor overveje, hvilke pokaler og medaljer der passer bedst til jeres konkurrence.

Præmier uddeles oftest i forbindelse med kampsport og holdsport som f.eks.:

  • Håndbold
  • Fodbold
  • Tennis
  • Badminton
  • Volleyball.

Men vidste du også, at spejdere kan modtage præmier? De kan vinde både vimpler, broderet stofmærker eller vævet stofmærker. En spejder anvender en dolk / kniv på deres spejderture. Disse knive eller dolke kan graveres med eget navn og vinder datoen. 

medaljer og pokaler som sportspræmier

Vælg pokaler hos pokalbutikken

Hos pokalbutikken findes der et stort og bredt udvalg af pokaler og medaljer som f.eks.

  • Guld og sølv pokaler i store, mellem og lille størrelser. Overvej den størrelse du skal bruge, og formålet til pokalen.
  • Vandrepokaler – guld eller sølv bægre.
  • Medaljer i guld, sølv og bronze. Typisk modtager vinderne både en medalje omkring halsen og en pokal. Medaljesnoren indeholder ofte stævnets navn og årstal.
  • Guld statuetter – som står godt og flot. Den har en god størrelse til at stå på hylden i hjemmet.
  • Kampens spiller gave.

Har du nogen sinde hørt om ”kampens spiller”? Den bedste vurderet spiller i kampen, vinder ofte en ekstra gave. Det kan være lysestager, diplom, en statuette eller en indgraveret glasfigur, hvor der står ”kampens spiller”.

Aldrig før vundet?

Det kan der være flere årsager til, men en af dem kan være, du ikke er aktiv, eller nogen sinde har været aktiv i en sportsgren. Hvis dette er tilfældet, er det heldigvis aldrig for sent at komme i gang. Udvælg den sportsgren, der passer dig bedst, start op på den, og vind. Hvis det er holdsport, og du stadig ikke har vundet – skift klub og hold, hvis du går efter 1. pladsen.

Ens klubdragter ser bedre ud til stævner

Uanset hvilken sport du og holdet dyrker, bør I overveje at få ens klubdragter. Her har man mulighed for at få sit fornavn, efternavn, holdnavn, eller hvad man som hold vælger at få trykt på tøjet. Hvis hele klubben bærer ens dragter, uanset alder og status, bør man få skrevet minimum sine initialer på tøjet. Et seriøst hold bærer ens tøj.