bondage

Gør dit samliv lidt mere interessant med bondage reb


Hvis du har været sammen med den samme partner meget længe, kan det for nogle godt blive svært at holde gnisten ved lige og blive ved med at eksperimentere i soveværelset. Her kan det være en ide at prøve nogle nye metoder til at få gang i sexlivet. Dette kan f.eks. gøres ved hjælp fra bondage reb eller bondage tape.

Bondage og BDSM

Bondage og BDSM er bestemt gren inden for seksuelt samvær. Det handler ofte om en form for dominans og submissions-/underkastelsesforhold. Med bondage reb bliver en af parterne fikseret ved hjælp af enten bondage reb eller bondagetape.

Hvis du og din partner er helt nye til bondage, kan det være en ide at starte med tape, da det er lidt mere sikkert end rebene er. Bondagetape er lavet således, at det ikke klistrer sig fast i huden eller hårene, men klistrer til sig selv, så det er muligt at fiksere din partner, uden at det bliver ubehageligt. Selvom det handler om dominans, er det vigtigt at huske at det skal være rart og frækt for begge parter. Derfor er det også vigtigt at vælge det rigtige tilbehør, så det er behageligt. Og når I så har rekvisitterne på plads, kan I gå i gang med at lege med rebene og lave frække bindelege.

fræk sex med bondage

Japansk bondage

Bondage reb kan udover BDSM også bruges til japansk bondage. Japansk bondage er nærmest en form for kunstart, hvor det handler om at lave smukke bindinger, der sammen med kroppen bliver til et kunstværk. Her behøver det seksuelle ikke være det centrale, men det kan dog sagtens kombineres med noget seksuelt.

Da det æstetiske spiller sådan en stor rolle i japansk bondage, er det også godt at finde noget smukt bondagereb, der kan løfte hele looket lidt op. Når man er blevet øvet, kan man også anskaffe sig en suspension ring, som man kan fiksere sin partner i. Her er det dog vigtigt at sørge for, at ingen kommer til skade. Inden i bliver så øvede, kan I f.eks. sagtens bruge sengegærdet til fikseringen.

Husk sikkerheden

Da bondagesex netop indebærer at en af parterne delvist eller helt mister kontrollen, er det vigtigt altid at huske sikkerheden. Derfor er det godt at starte blidt ud, når I for første gang skal prøve kræfter med bondage. BDSM kan blive både ubehageligt eller i slemme tilfælde farligt, hvis der ikke bliver taget nogle forholdsregler.

Start derfor blidt og bevæg jer senere hen ud i noget mere hardcore bondage, efterhånden som I bliver trygge ved hinanden og remedierne. For at alle skal føle sig sikre, er det også godt at have et ”safeword”, så legen på alle tidspunkter kan stoppe.

Det er også vigtigt at bruge reb og tape, som er beregnet til bondage, da de tit er lavet blødere og mere behageligt, og derfor ikke laver skader.

Når I har styr på remedierne, kan I frit gå i gang med at eksperimentere med bondage. Husk dog blot på at den fikserede partner aldrig må lide overlast, og hav altid sikkerheden i baghovedet.