øjenvipper

Vejen til smukke øjenvipper


Lange, fyldige og buede øjenvipper har længe været et skønhedssymbol, som mange kvinder forsøger at opnå på dagligbasis. Der er mange måder at komme det ønskede resultat nærmere, og en af de mest udbredte måder, er ved at bruge en øjenvippebukker og en mascara. For mange kvinder og piger, er det et fast element af hverdagen at bukke øjenvipper og derefter påfører mascara, for at få fyldige og lange vipper.
Der er lidt besværligheder forbundet med denne rutine, det tager tid at lægge og fjerne igen, plus det kan være rigtig svært at finde en mascara der har det naturlige look man ønsker.
Mange kunne sikkert egentlig godt tænke sig at finde en nemmere måde at få flotte øjenvipper på.

Vippeserum..?

Der har længe været en del andre måder at få lange øjenvipper på, som ikke indebære mascara. Mange kender nok til kunstige vipper og eyelash extensions, men noget andet som kommer frem i stor stil er vippeserum.
Vippeserum har rigtig mange kvaliteter, som mange der benytter det, sætter stor pris på. En af fordelene er tid. Det kan godt være at vippeserum typisk tager mellem seks og otte uger, fra man begynder med produktet, til man har det endelige resultat, men når man tålmodigt har ventet i den tid, kan man til gengæld se frem til at spare tid til daglig. Det eneste man fremover skal gøre, er at bruge få sekunder på at påføre vippeserum ved roden af vipperne en eller to gange om dagen. Der er mange der opnår et så flot resultat med vippeserum, at både mascara og øjenvippebukker er helt overflødig efterfølgende. Med det rigtige vippeserum kan man opnå længere, fyldigere og mørkere vipper, det gør man ender med det fineste feminine naturlige look, som ikke er muligt med mascara alene.
Mange har måske en forestilling om at vippeserum er noget der koster en formue, men det er slet ikke tilfældet. Vippeserum fås ligesom alt andet i mange forskellige prisklasser, alt efter hvad man ønsker og hvad man har mulighed for. Pris og kvalitet hænger ofte sammen, og det skal man selvfølgelig også tænke over, når man vælger sin vippeserum, men med lidt research kan man sagtens finde et vippeserum som er godt og ikke koster en formue.

smuk kvinde

… eller Eyelash extension?

Der også en del som får drømmevipperne ved hjælp af eyelash extensions. Det er kunstige vipper, men lagt på en meget mere elegant og naturlig måde, en de kunstige vipper du kan købe i Matas. Modsat vippeserum, er det noget som kræver man går til en professionel og får lavet, selvom det typisk holder i seks til otte uger, kræver det professionel vedligeholdelse ca. hver tredje uge. Det betyder at denne løsning koster en del penge på månedlig basis, hvilket medfører at det ikke er alle der kan være med på denne trend. En anden ting som kan afholde nogle fra at gå skifte mascaraen ud med eyelash extensions er, at det kan i længden være skidt for dine naturlige vipper, da vipperne bliver limet på dine naturlige vipper, og det er jo ærgerligt at skade sine egne vipper i forsøget på at gøre dem flottere.