metrofliser

Guide: Renovering af badeværelse


Nogle renoveringer tager hurtigt om sig. Når først man kommer ind bagved facaden, kan der være skjulte skader. Derved kan det blive et større projekt end først antaget. når man skal renovere sit badeværelse, skal man sørge for at der er vådrumsgips bagved. En god ide, er også at lægge gulvvarmeslanger. Det er ikke sikkert at du på stående fod, har en varmekilde til det, men hvis planen senere er at der skal installeres en anden varmekilde, så er du klar til gulvvarmen.

Klinker er gode i vådrum

Dampen og vandet fra brusekabinen, kan skade malet vægge, derfor anbefales det at anvende klinker. Det vigtigste sted hvor der bør være klinker, er inde i brusekabinen. Der findes mange forskellige typer, størrelser og tykkelse på klinker. Hvis du mangler inspiration, bør du kigge nærmere på metrofliser. Lige som alle andre fliser og klinker, findes disse i forskellige farver. Det er nemt at tilpasse metrofliser efter eget ønske, udseende og behov.

Metrofliser kan bruges i alle rum

Hvis du gerne vil have en pæn og unik væg flere steder i huset, kan du med stor fordel anvende metrofliser. Disse fliser egner sig godt både inde i stuen som en pyntevæg, lige som de kan bruges bagved komfuret. På denne måde, kan du skabe din helt egen unikke stil i den farve du godt kan lide. En hvid væg med disse fliser, tegner sig elegant ud i et godt læsehjørne eller på husstandens kontor. Mulighederne er mange, valget er dit. Endvidere kan man med stor fordel, anvende denne type af fliser i entreen. Rengøringen på fliserne er enkelt og nemt.

metro fliser

 Opsætning af metrofliser

Man kan sagtens selv sætte disse fliser op, uden en masse besværligheder. Det er også muligt at få nogle autoriseret folk til det som for eksempel en mure. Men materialet er stærkt og holdbart, samtidig med at det er nemt arbejdsmateriale. Det er lige før, det er så nemt at man ikke engang bør overveje at anvende professionelle håndværkere til denne type opgave.

metro fliser til køkken

Under renovering af badeværelse

Er der flere ting du skal have med i dine overvejelser. Hvis det er et nybyggeri eller en renovering af hele rummet, bør der overvejes følgende:

  • Stilen, designet og det færdige resultat
  • Spejlets størrelse
  • Lys i spejlet
  • Badeværelses arrangement
  • Brusekabine størrelse og funktioner
  • Badekar eller boblebad
  • Stikkontakt og lamper
  • Udluftnings udstyr

Nogle steder, hvor man køber badeværelser findes der store og lækre showrooms. Hvis du vil være sikker på at få et stilrent og lækkert badeværelse, bør der laves en tegning af det. På denne måde ved forhandleren hvad du er på jagt efter, og du opnår det badeværelse du drømmer om. Tegningerne kan de fleste forhandlere hjælpe med. Hvis der skal ændres eller rettes i noget, er det nemmere at gøre det på en tegning, inden badeværelses renovationen går i gang.

Det er også en god ide at overveje, om der skal bruges de samme badeværelsesmøbler som der i forvejen er i huset eller om der skal nye til.