hængekøje ved stranden

Find den perfekte hængekøje


Hængekøjer er for mange lig med afslapning, og måske ferie. Det kan være det er noget du har overvejet om du skal købe til at have derhjemme ude i haven eller måske i sommerhuset.

En hængekøje kan komme i mange størrelser og prisklasser. Man kan finde mange af de helt billige slags i diverse butikker, men en del vil nok ikke have lyst til at hænge sådan en op på terrassen. Det kan være du ligesom mange andre ønsker at din hængekøje er dekorativ, og har en tilstrækkelig komfort til du kan ligge og dase i den i et par timer ad gangen. Det er bestemt ikke umuligt at få opfyldt disse kriterier når du skal vælge en hængekøje, men det det kan være du skal bruge lidt tid på at tjekke lidt forskellige slags inden du køber en. Noget du med fordel kan gøre, er at se det store sortiment på hængekøje.dk, her er det muligt at se hængekøjer i alle prisklasser, og i mange forskellige stilarter alt efter hvad du er mest til.

baby hængekøje

Praktisk og komfortabel

Ønsker du hængekøjen med den ultimative komfort, så kræver det ofte at du er villig til at smide lidt flere penge efter en. Noget der er med til at gøre en hængekøje ekstra komfortabel, er at den har en vis bredde. Udover bredde føles en hængekøje ofte mere behagelig, hvis den har trelameller i hver ende, det sikre at hængekøjen ikke falder sammen omkring en, når man ligger i den. Det kan specielt være rart, når man skal ligge i den om sommeren, at stoffet ikke klæber sig rundt om dig, da det bliver varmt.

Hvis du er villig til at ofre lidt ekstra på din hængekøje, så bliver materialet den er lavet af typisk også bedre. Det kan nogle gange komme til udtryk ved at hængekøjen er lavet i et materiale som egnet til outdoor. Det betyder at hængekøjen kan stå lidt imod vind og vejr, hvilket kan være dejligt her i den danske sommer, når man ikke lige kan være sikker på at solen står højt på himlen igennem hele sommeren, så er det klart mere praktisk at hængekøjen godt kan tåle at stå udenfor, så den ikke hele tiden skal hænges op og ned.
Noget andet der kan gøre sig gældende er et andet tekstil som kan give en øget komfort til din hængekøje. Nogle hængekøjer er speciallavede i Mexico og er vævet på en helt speciel måde. Den type hængekøje er vævet sammen på en måde der gør at hængekøjen former sig og giver sig alt efter din krop. Har hængekøjen en vis størrelse så kan der i sådan en fleksibel hængekøje sagtens være plads til mere end en person, og det er jo også smart, så kan man ligge og slappe af sammen i den. I sidste ende er det jo en smagssag, så det kan være at det bedst virker for dig med en udstrakt hængekøje, der ikke er for livlig, eller måske synes du den fleksible hængekøje er bedst.