opret aps

Opret ApS – sådan får du hjælp

Vil du starte en virksomhed, skal du først overveje, hvilken selskabsform du vil vælge. Det er værd lige at sætte sig lidt ind i de forskellige selskabsformer for at finde ud af, hvilken en af dem, der passer bedst til din virksomhed. Det giver ikke altid sig selv.

Skal du oprette et anpartsselskab, er det ikke bare at bestille et CVR-nummer. Der er noget mere i det. Det er vigtigt, at det hele bliver gjort rigtigt. Derfor kan det være en god idé at opsøge hjælp til oprettelsen. Der er også mange opgaver, så det kan tage noget tid. Vil du få det til at gå hurtigere, er det igen en god idé med hjælp fra nogle erfarne professionelle.

Opsøg hjælp

Har du en eller anden grund til at opsøge hjælp, så gør det. Opret ApS med hjælp, og du er sikker på, at det bliver gjort rigtigt. Det bliver også højst sandsynligt gjort hurtigere, end du selv kunne gøre det.

Du kan få hjælp til oprettelse hos NEMSELSKAB. Skal du senere ændre, lukke eller sælge dit selskab, kan de også hjælpe dig. De har specialiseret sig inden for emnet og har erfaring fra mange tusinde selskaber.

Skal det gå hurtigt og gøres rigtigt, så kan NEMSELSKAB hjælpe dig. De udarbejder alle dokumenter, godkender kapitalen og registrerer selskabet.

opret aps

Få rådgivning

Hvis du opsøger hjælp, får du også rådgivning. Det er utroligt meget værd, når det handler om noget, hvor du ikke selv har erfaring. Du har muligvis ikke prøvet at oprette et selskab før. Derfor har du ikke nogen erfaring med, hvordan man gør. Du ved ikke noget om, hvordan det foregår, og hvilke opgaver der er.

Der kan være meget, du ikke ved. Der kan være mindst lige så meget, som du er i tvivl om. Så er rådgivning en god idé. Du kan stille alle dine dumme og mindre dumme spørgsmål, og du vil få et pænt svar.

Stift et ApS

Når du stifter et ApS, skal du ikke bare indtaste lidt oplysninger, og så er det stiftet. Du skal oprette et CVR-nummer og registrere selskabet ved erhvervsstyrelsen. Der skal udarbejdes stiftelsesdokumenter, vedtægter og ejerbog. Din kapital skal godkendes, og de reelle ejere af selskabet skal registreres.

Alt det kan du gøre det. Du kan også vælge at få hjælp til det. NEMSELSKAB hjælper dig med alle de opgaver, og de giver dig rådgivning oveni.

Processen

Opret ApS med hjælp fra NEMSELSKAB, og kom hurtigt igennem processen. Du lægger en bestilling hos dem. Derefter vil du blive kontaktet, og arbejdet går i gang. Der er brug for din underskrift på dokumenterne, når de er klar. Når du har skrevet under, kan dit nye selskab registreres, og så er du klar.

Hele processen kan typisk klares på et døgn. Du kan altså meget hurtigt være i gang uden fejl og mangler. Der er nogle bestemte krav til et ApS. Dem sørger NEMSELSKAB for at hjælpe dig med at indfri. Så kan du være sikker på, at det hele er gjort lovligt og korrekt.