reformertræning

Tre grunde: Derfor skal du overveje at begynde til reformertræning

Du har måske hørt om det, måske har du ikke. Uanset er der altså ikke tale om Martin Luthers reformation, der indtager fitnesscenteret – der er tale om en helt bestemt slags træning, der styrker hele din krop med brug af kun én enkelt maskine.

Med brug af så få redskaber som muligt kan du endelig danne dig et reelt overblik over din træning uden at blive forvirret af forskellige vægte, forskellige øvelser og alt andet, der kan ligne noget i forhold til det.

Mange kan nok være i tvivl, om det i virkeligheden er noget for dem, men du kan læse med her og få tre solide grunde til, hvorfor du bør overveje det.

Sundt for krop og sjæl

Det er som sagt helt vildt sundt for din krop at gå til reformertræning. Det er ikke en slags træning, hvor du kommer til at fordoble din kropsvægt i bare, muskler på ingen tid – derimod kommer du i meget højere grad til at kunne se en drastisk forandring i hele dig og din krop.

Du kommer til at føle dig meget sundere, og du kommer også til at være mere agil og smidig samtidigt med, at du føler dig selv mere aktiv.

Det kan samtidigt ikke kun være fedt for din krop at træne med reformertræning. Også dit hoved kan have stor fordel af at begynde til det.

Du vil blandt andet blive udfordret på nogle forskellige punkter såsom balance, koncentration og andre gode sager, der også følger med i pakken.

Du kommer til at få det bedre både i kroppen, men også i hovedet, og du kommer til at opleve en generel følelse af sundhed.

reformertræning

God sammen

Reformertræning er ikke noget individuelt, også selvom det godt kan være det.

Mange vælger faktisk at tage af sted sammen, hvilket er meget muligt på forskellige hold, der er skræddersyet hvert enkelt medlems niveau og grænser, så træningen bliver mere eller mindre lige stærk som for alle de andre.

Det kan være en god mulighed for dig til at ruske fat i en ven, som du gerne vil lave noget med. Det kan være ret hyggeligt at gå til fitness og reformertræning sammen, og du kan endda også få mange nye venner på de forskellige hold.

Alle, der går til holdene, har den samme motivation – de vil gerne i bedre form og blive stærkere og sundere i fællesskab med andre. Derfor kan du med fordel være imødekommende og tage initiativ til at starte en hyggelig samtale med en eller flere af de andre på holdet. Det vil de med garanti blive rigtig glade for.

Prøv noget nyt

Det kan være en god idé at prøve noget nyt og tænke ud af boksen en gang imellem. Du kan med denne reformertræning udfordre dig selv til at prøve noget helt nyt og ukendt.

Hvis du allerede har erfaring med at træne på normal vis i et fitnesscenter, kan det faktisk være en meget god idé for dig at prøve noget andet.

God træning, og husk at have det sjovt med det!