Smartwatch

Smartwatch er begyndelsen på en smartere fremtid

Oplever du irritationer med din mobiltelefon? Du skal skifte sang, mens du er på en løbetur eller tage et opkald. Du skal tjekke mail eller Facebook, men dine stramme bukser er en irritation.

Måske trænger du bare til at have en computer på dig, som du kan bruge til alle mulige aktiviteter. Det kan være til at styrke din træning. Det kan være en GPS, så du ikke farer vild.

Et smartwatch kan alle disse ting og meget mere til. Det ville næsten være nemmere at beskrive de ting, det ikke kan.

Indstil uret så det passer til dig

Hvis du er interesseret i at vide mere om Smartwatch, kan du klikke dig ind på https://mysmartwatch.dk/ og læse mere. Der finder du al den information om det smartwatch, du vil have.

Du kan læse om de forskellige ure og finde frem til, hvilket der passer til dig og derefter indstille det, så det faktisk også passer perfekt til dig.

Det kunne konkret være forskellige statistikker om din bevægelse eller mails, du helst ikke vil have den reagere på mm. Find et smartwatch og kom i gang.

Hav altid en computer ved hånden

Kan du huske i starten af 00’erne? Vi begyndte at gå rundt med en klodset telefon i lommen, der kunne ringe og sende sms’er. Pludselig kunne vi komme i kontakt med hinanden meget hurtigere og nemmere.

Kan du huske, hvordan det gjorde hverdagen bedre at være del af?

Har vi ikke telefonen med os, kan det føles som et handikap. Den forlængelse af os selv, der ligger i lommen, er pludselig forsvundet.

Det bliver sværere at navigere i verdenen uden vores lille computer, fordi vi er så vant til det. Og det er ikke noget minus, det er snarere et plus.

Endnu et plus på den skala er smartwatch. Et ur, der ikke bare er et ur, men som fungerer som en forlængelse af din telefon – og mere til.

Det kan fungere som din egen personlige træner, samtidig med at den kan fungere præcis som din telefon, bare med den forskel, at den altid er ved hånden.

Funktioner til alle slags brug

Skal du løbe, er der kilometertæller, skridttæller, pulsmåler, som ikke kun er nyttig til en løbetur, men også fungerer perfekt som et dagligt sundhedstjek.

Du kan selvfølgelig også se, hvor hurtigt du løber og meget mere konkret om din acceleration og bevægelse.

Den kan hjælpe dig til at forstå din kalorieforbrænding, hvordan den kan gøres bedre og anderledes. Den kan hjælper til dig generelt til at forstå din egen aktivitet dagligt.

Derudover er det meget rart at kunne smide telefonen i tasken, når du er på farten, sidder i bussen eller er på job. Hvis nogen ringer, du skal skifte musik, svare på en besked, har du mulighed for det på dit ur.

Du kan gå rundt på jobbet og se på dit ur, om opkaldet er vigtigt nok til, at du behøver at tage det. I modsætningen til at finde din telefon, hvor end den nu lige ligger, for bare at finde ud af, at opkaldet kan klares en anden dag.