Krus med logo

Personlig kaffeoplevelse

Man forbinder et krus med noget hyggeligt, fordi den væske – hvad enten det er te, kaffe eller noget tredje – bruges til at samle folk. Man sidder ved bordet og drikker en kop te sammen eller man er til et møde og får serveret en kop kaffe.

Krus kan se ud på mange måder, men for at gøre det lidt personligt, kan man få krus med tryk. De kan se sjove ud, have et logo eller måske en note, som man kan tænke over, når man drikker sin væske

Krus med tryk som reklame

Når man sidder på en kaffebar og drikker kaffe, kan man ofte se, at der nøje er tænkt over, hvilke service, man har foran sig. Man sidder ikke bare med noget intetsigende. Sommetider er der tryk eller et logo på, der under hele oplevelsen, gør det synligt for kunden at se eller blive mindet om, hvilket brand det nu lige er, man aflægger besøg hos.

Det bliver også ført over på de såkaldte to go kopper, som fungerer på bedste vis som en reklamesøjle for det enkelte brand. For på denne måde, bevæger logoet sig på tværs af byen båret i forskellige hænder. Og der er intet som en kædereaktion. Hvis en person går og drikker fra en kop, der ser indbydende ud, får det underbevidst de forbipasserende til at få samme tanke og lyst.

Et krus er en perfekt gave

Alle elsker personlige gaver, fordi modtageren ved, at der er tænkt over det og ikke bare blevet udvalgt noget fra bestillingslisten. Alle elsker også hygge og samling med de mennesker, man har kært. Og til sidst, elsker alle at drikke noget varmt i en kold tid. Nogen er mest til kaffe, andre er mest til te eller varm kakao, men alle drikkene har det tilfælles, at de samler og de varmer og de skaber hygge.

Fordi man netop er klar over, hvor meget kruset, man har disse drikke i, bliver brugt i forskellige sammenhænge, er et krus en perfekt gave at give. Man kan lave sit eget tryk derpå og gøre det personligt med måske et billede af giveren og modtageren sammen eller man kan skrive en varm note, der altid vil minde den kaffedrikkende om noget positivt.

Kaffens rolle

Kaffe har været en del af danskerne siden 1800-tallet og siden da, er det blevet en mere og mere etableret ting i stort set enhvers daglige liv. Både i hjemlige omgivelser, men også på arbejdsmarkedet. Det fungerer nærmest som en kilde – både til at holde sig kørende og formindske trætheden, men også en kilde til gode snakke og et pusterum.

Især på arbejdet, spiller kaffe en stor rolle på b.la. det sociale aspekt. For mange forbinder kaffen med en pause, et samlingspunkt og måske en mulighed for at brede snakkene lidt ud, når man ellers er begravet i alle de praktiske gøremål. Også blandt venner og bekendte, er det som regel en kop kaffe, man mødes over, hvis man skal se hinanden og snakke. Den skaber bare en god og ligetil ramme.