tandimplantat pris

Skal du have lavet et tandimplantat?

Skal du have lavet et tandimplantat på en eller flere af dine tænder? I så fald skal du læse med her!  

I denne artikel vil vi give dig en lille gennemgang af, hvad det egentlig vil sige at få et tandimplantat. Og vi vil samtidig give dig et godt bud på, hvordan du finder frem til en tandimplantat pris, som ikke ender med at sprænge dit budget helt. Læs mere her hvis det har interesse for dig.  

Hvad er et tandimplantat?  

Et tandimplantat er noget, du kan få på dine tænder, som fungerer som en form for erstatning for en eller flere af dine tænder. Det er en lidt større operation, hvor tandimplantatet fungerer som en kunstig rod, der skrues ned i kæbeknoglen. Selve implantatet er lavet af titanium, som kroppen ikke umiddelbart kan afstøde igen. Dette er meget vigtigt, fordi kroppen ellers kan gå hen og få en infektion, fordi du sætter et fremmedlegeme ind i den.  

Håbet ved at lave et tandimplantat er, at tandimplantatet skal vokse sammen med selve kæbeknoglen. På den måde bliver den en integreret del af selve din kæbeknogle.  

Du vil ikke selv kunne se eller mærke forskel, hvis du kigger dig ind i munden. Tandimplantater vil minde 100% om dine egne naturlige tænder. Og derudover vil den også være fuldstændig smertefri.  

Det kan være en god ide at få tandimplantatet lavet, hvis man har brug for at få en erstatning for en eller flere tænder. Det er en større operation at gennemgå, men det kan være en meget god ide at gøre det.  

Hvor meget koster det at få et tandimplantat? 

Med hensyn til en tandimplantat pris, så er det svært at give et helt præcist tal. De forskellige tandlæger har det med at tage forskellige priser for sådanne operationer. Selvom det ofte ikke er de helt store forskelle, vi snakker om, så er det stadigvæk nogle betydelige forskelle, hvis man har lidt lavvande i kassen for tiden.  

Hvis du gerne vil finde frem til en tandimplantat pris for en tandlæge i dit lokalområde, så er det er bedst blot at gå ind på deres hjemmeside og kigge dig lidt omkring. Her vil de fleste tandlæger være ret gode til at skilte med deres priser. Det er blevet ret god sædvane for de fleste tandlæger at gøre dette.  

Og på den måde kan du som forbruger danne dig et meget bedre billede af, hvor mange penge du skal lægge til side, hvis du gerne vil have lavet et tandimplantat. Nogle gange kan det nemlig godt kræve, at du sparer op til sådan en større operation.  

Pas på dit tandimplantat  

Når du har fået dit nye tandimplantat, så er det vigtigt at sørge for at passe godt på det. Jo bedre mundhygiejne du har, jo længere levetid har dit tandimplantat også. 

Generelt burde dit tandimplantat holde i ret mange år, hvis ikke årtier. Prøv at tage en uddybende snak med din tandlæge omkring dette, før du overhovedet får operation lavet.