sabbatår job i udlandet

Sabbatår – job i udlandet, der gavner din kvote 2 ansøgning

Rigtig mange unge vælger at tage et, eller endda flere sabbatår. Dette kan også være en rigtig god ting at gøre, hvis du får det rigtige ud af det. Eftersom mange også gerne vil gå på videregående uddannelser, men måske ikke har karaktererne, kan man heldigvis gøre kvote 2 ansøgningen lidt bedre. Nemlig med et job i udlandet. 

Hvorfor er et job i udlandet en god ide? 

Mange videregående uddannelser ser meget godt på dem, der har været i udlandet, specielt på et praktisk arbejde, der har noget med dit drømmestudie at gøre. Man kan bare få rigtig meget erfaring af at komme lidt væk hjemmefra. Derudover det også en god oplevelse for dig. Et sabbatår job i udlandet, kan jo bruges til din ansøgning til kvote 2. Hvis du for eksempel vil være sygeplejerske, kan praktik inde for hospital eller andet lignende gøre en klar forskel. 

Der er masser af destinationer, du kan vælge imellem, når du vælger et sabbatår job i udlandet. Så mens du lærer en masse og får gode erfaringer, kan du også opleve verden. På samme tid møder du mennesker med samme interesse som dig. Her kan du få nye venskaber, hvor man kan opleve mange nye og specielle ting sammen. 

Husk at der er så mange jobs i udlandet at vælge imellem, så der er helt sikkert et, der passer til din drøm. Med de forskellige destinationer, kan du også komme afsted til det land, du helst vil. 

Meget mere end bare et job 

Nu er man blevet voksen, og det betyder man endelig kan vælge at bruge sin tid på det man vil. Det er nu du har muligheden for at gøre det du vil, og arbejde dig mod den drøm du har. Derfor er et sabbatår job i udlandet altså ikke bare et job. Det er dit første skridt mod dit drømmejob. 

Med det her job i udlandet, har du større chance for at komme ind på dit studie. Fordi ved et praktikjob i et andet land, får du en masse forskellig erfaring. Mange har ikke været på sådan et praktikjob, og derfor giver det netop dig en fordel. 

Det er bestemt heller ikke bare et normalt job. Du er trods alt lidt længere væk hjemmefra. Om det så er i Afrika, Asien eller Amerika. Der kan du i din fritid få oplevet alt det, du altid har ville. Samtidigt med, at du er i gang med at bygge din fremtid. Hvad føltes bedre end at gøre sådan to fantastiske ting på én gang? 

Så hvis du har et studie eller job, du bare vil have, så kan et sabbatår job i udlandet være en rigtig god ide. Man behøver ikke have høje karakterer for at nå sit drømmestudie. Hvis du gør noget helt specielt, som at arbejde med noget relaterende til studiet, skal du nok få en chance. Gør din kvote 2 ansøgning mere spændende med et job i udlandet.