buket

Hvilken buket skal man tage med på date?

Skal du snart på date med en rigtig dejlig person, som du selvfølgelig gerne vil forkæle med en smuk buket blomster? At give en anden person en fin buket blomster er en rigtig fin gestus – særligt i romantiske sammenhænge, fordi der er noget fint og romantisk over blomster.

Men så er spørgsmålet bare, hvilken buket man skal vælge, og om man overhovedet er sammen med en person, som vil sætte pris på den klassiske blomsterbuket med roser eller tulipaner. Herunder får du nogle tips til, hvad du kan have med i overvejelserne, når du skal vælge den helt perfekte buket til din udkårne.

buket

Hvor mange dates har I været på?

Det første spørgsmål du kan stille dig selv er, hvor lang tid I har kendt hinanden. Hvis I har været kærester, eller måske endda gift i flere år, så har I et rigtig godt kendskab til hinanden, som gør, at en sådan gestus vil være rigtig betænksom, og man kan desuden også være ret sikker på, om personen har nogle bestemte blomster de foretrækker.

Hvis man derimod ikke har kendt hinanden i så lang tid, det er måske jeres første date, så skal man passe lidt mere på med alt for prangende eller romantiske blomster. For man er selvfølgelig ikke interesseret i at gå for hurtigt frem i starten – også selvom at det er en rigtig sød og harmløs gestus.

Hvilken type vil du giver en buket til?

Udover at tænke over hvor lang tid I har kendt hinanden kan du også tænke lidt over, hvilken type du har at gøre med. Hvis du kender personen godt, er der selvfølgelig ikke så meget at tænke over, fordi man efterhånden har foræret en masse buketter til denne person.

Men hvis det er det modsatte scenarie, hvor du gerne vil give en buket til en person, du måske kun har været på en date med, så gælder det om at fornemme, hvilken type det er, og hvilken type blomster vedkommende måske kunne være vild med. Så kan man være heldig at ramme helt perfekt, og det modsatte kan selvfølgelig også ske. Men det er jo også tanken, der tæller.

Du kan også med fordel spørge din udkårne, hvilken blomst, de foretrækker. Det vil betyde ekstra meget, at du har husket denne information.

Der er så mange smukke blomster

Man kan selvfølgelig være så uheldig at være sammen med en person, som slet ikke kan se det dejlige i at få en buket blomster, hvilket også er helt okay – men det er nu de færreste, som vil løbe skrigende væk, hvis nogen gav dem en smuk buket blomster.

Blomster er nemlig så smukke, og der er så mange forskellige at vælge imellem, at der næsten vil være noget for enhver smag. Så selvom man ikke er den pladderromantiske type, som vil elske en buket med roser, så vil der helt sikkert være en mere nedtonet blomst, som man kan lave en rigtig smuk buket ud af.