psykolog Lyngby

Psykolog i Lyngby både fysisk og online

Livet byder nogle gange på udfordringer, der kan være svære at håndtere alene. Forskellige livskriser såsom tab af en ægtefælle, skilsmisse, sorg over at have mistet et barn og depression, kan gøre det vanskeligt at føre en normal livsførelse. Overskuddet til hverdagen kan dale, og alt kan synes meningsløst og svært. Det kan være godt at få hjælp til at håndtere livets kriser. Psykolog Maria Bang, der er psykolog Lyngby, kan hjælpe dig til at få det bedre igen.  

Forskellige livskriser 

Livet byder på mange udfordringer, som man langt hen af vejen godt kan håndtere. Der kan dog være forskellige omstændigheder, der gør, at man kan have svært ved at komme igennem en større udfordring. Man kommer i krise, og hverdagen kan blive svær.  

Det kan f.eks. være svært at have det fornødne overskud til f.eks. at være mor eller far for sine børn. Det kan blive svært at huske vigtige aftaler, og koncentrationen kan glippe. Når livskriser bliver store, kan den bedste løsning være at tale med en psykolog.  

Psykologen kan hjælpe med at sætte tingene i perspektiv og med at håndtere krisen, så man kan komme på den anden side. Når man går alene med tingene kan tankerne omkring krisen tynge en. At tale med en psykolog i Lyngby kan give fornyet håb og overskud.  

Hvilken terapi skal man vælge? 

Når man går til psykolog i Lyngby kan man vælge mellem f.eks. individuel terapi eller gruppeterapi. Begge dele har forskellige fordele. Fordelen ved gruppeterapi er, at man kan opdage, at andre står med samme udfordringer, og derfor kan tanker som “jeg er den eneste, der har det sådan her” ændre sig, og man kan føle en slags sammenhold og samhørighed, omkring den krise eller udfordring man står med.  

Samtidigt kan gruppeterapi i nogle tilfælde gøre tingene svært, da det kan være svært at rumme andres frustrationer samtidigt med ens egen. Det kan handle om hvem man er og hvordan man bedste håndterer tingene, om det er den individuelle terapi eller gruppeterapien, der giver bedst mening for en. Individuel terapi fungerer via individuelle samtaler med psykologen, hvor fokus udelukkende er på en selv. Der tages udgangspunkt i, hvor man er i sit liv lige nu, og hvilke forventninger man har til den individuelle terapi.  

Psykolog Maria Bang, der er psykolog i Lyngby 

Når du skal vælge en psykolog, er det vigtigt, at du finder en psykolog, du kan være tryg ved og som har kompetencer til at hjælpe dig. Psykolog Maria Bang tilbyder både individuel terapi, gruppeterapi, online terapi og behandling af angst, depression, stress, hjernerystelse og mentaltræning.  

Psykolog Maria Bang dækker derfor bredt i forhold til målgruppen, så der vil højst sandsynligt være et forløb, som kan fungere for dig. Psykolog Maria Bang er uddannet fra Københavns Universitet i 2009 og har haft egen praksis i Lyngby siden 2016. I 2020 bliver Maria Bang færdig med en overbygning i metakognitiv terapi, som hun anvender med god effekt ift. behandling af angst, stress og depression.