fliserens

Forårsrengøring af terrassen

Når vinteren endelig er ovre, og det er tid til at gøre haven og terrassen klar til foråret og sommeren, så går man også nogle store opgaver i møde. Det kan tage lang tid at gøre det hele klar, og det kræver ofte lidt mere knofedt end man lige forventer. Du kan heldigvis gøre det nemmere for dig selv med en professionel fliserens.

Giv terrassen er ordentlig omgang

Efterårets og vinterens våde vejr giver alger, mos og ukrudt af de bedste forudsætninger for at gro så fast på terrassens fliser. De kan hurtigt komme til at se beskidte, grønne eller helt sorte ude, fordi de er dækket af alger og mos.

Det kræver ofte en del arbejde at gøre dem rent, og man får dem aldrig til at se helt nye og flotte ud igen. Det kan man dog godt, hvis man vælger at købe en fliserens hos renoverflade.dk. Det virker måske lidt unødvendigt med en professionel fliserens ved første tanke, men en flot terrasse kan give huset et helt nyt udtryk og styrke førstehåndsindtrykket af huset.

Særligt hvis man ønsker at sælge huset, så kan det være en god investering, hvis haven og terrassen er flotte og velplejede. Det vil sikkert tiltrække flere købere, da det giver et udtryk for, at man har passet godt på huset og grunden.

fliserens

Glem ikke havemøblerne

Du tørrer måske havemøblerne af inden du tager dem i brug om sommeren, men de trænger ofte også til en kærlig hånd. Så hiv dem ud på græsset og skrub dem godt der, så du ikke ødelægger resultatet af din nye fliserens. Der kan nemlig gemme sig meget skidt i krogene, som man ikke normalt kan tage med en fugtig klud.

Du skal blot sørge for ikke at bruge sæbe til rengøringen, eller at du kun bruger sæbe som ikke skader græsset og naturen. Du kan nemlig sagtens gøre dem fint rene med blot vand. Trykket fra vandet i haveslangen kan nemlig være nok til at få selv de værste alger væk fra havemøblerne. Hvis du har havemøbler i træ, så kan det være lidt sværere at få det af, og du skal måske bruge mere knofedt eller lidt sæbe for at komme helt i bund.

Rengøring af potter og planter

Når din terrasse får en fliserens, så du kan med fordel rengøre dine potter og planter, som du har placeret rundt på terrassen. De er ofte også beskidte og kan godt bruge en kærlig hånd.

Du kan også skille dig af med de planter som vinterens kulde måske har taget livet af. Så er du sikker på, at der kun er flotte og levende planter, når foråret kommer. Du får også automatisk plads til nye planter, som du kunne tænke dig, hvis du smider de gamle og døde planter ud.

Det vil give terrassen et flot look, at den både har fået en fliserens, og at planter og potter har fået en kærlig hånd. Så passer det hele nemlig sammen.