tyngdetæppe

Fald trygt til ro med et tyndetæppe fra Scandinavian Rest

Er du en af de utrolig mange danskere, der ofte har svært ved at finde roen i krop og sind? Så skal du prøve at slænge dig under et tyngdetæppe fra Scandinavian Rest. Dette håndflettede tæppe kan med garanti få dig til at falde ned efter en travl hverdag, der ofte er præget af højt tempo og et enkelt gran usikkerhed. Det kan være usikkerhed i forhold til økonomi, til egen formåen, til din jobsituation eller noget så banalt som, hvad der skal serveres til aftensmad. Sådanne dage kender de fleste af os til. Få ro i krop og sjæl med det smarte og behagelige tyngdetæppe. 

Undgå de mentale senfølger af en travl hverdag 

Der er lige nu rekordmange danskere, der lider af enten stress eller angst på grund af en presset hverdag og andre faktorer. Mange af os står op, afleverer børn, går på arbejde, henter børn, køber ind, vasker tøj, laver mad, tømmer opvasker, lægger tøj sammen, støvsuger, putter børn, betaler regninger, smører madpakke og går i seng. Bare denne opremsning kan få selv den stærkeste til at miste pusten. For hvornår er der tid til at lægge sig og slappe af med sig selv? 

Det er ikke så mærkeligt, at mange føler sig en smule under pres. Med et tyngdetæppe fra Scandinavian Rest kan du bruge tiden – ikke under pres – men under et tæppe, der beviseligt bekæmper både stress og angst. Tyngdetæppet beroliger hele din krop på samme tid med dets ekstra vægt og bløde materialer, så du hurtigt oplever, at hele dit væsen slapper helt af. På grund af hullerne i tæppet kommer du heller ikke til at opleve en al for intens varme. Tæppet fanger nemlig ikke unødvendig varme. Det er derimod designet til at kunne bruges ved alle tænkelige temperaturer.  

Stor holdbarhed 

Selvom dette tyngdetæppe er håndlavet, så skal du ikke bekymre dig om dets levetid. Tyngdetæppet er nemlig ekstremt holdbart, og kun materialer af den ypperste kvalitet er at finde i tæppet. Dette specifikke tyngdetæppe er designet til at kunne holde i mange år frem. Derfor investerer du altså i mange ting på én gang. Du investerer i et smukt designet tæppe. Du investerer i bedre søvn, hvis du vælger at bruge tæppet om natten. Du investerer i dit eget fysiske og mentale velvære. Således er det altså legitimt at sige, at du med et tyngdetæppe fra Scandinavian Rest får et klassisk 3-i-1 produkt, der holder længe. Hvad mere kan man egentlig ønske sig? 

Når du bestiller tæppet online 

Du kan roligt handle et tyngdetæppe fra Scandinavian Rest. Du får nemlig gratis levering, og har du spørgsmål til det smukke og unikke tyngdetæppe, så står der kyndige fagfolk klar til at besvare dem. Både pr telefon og på e-mail. Du får nemt tips og rådgivning til dit indkøb, og så får du naturligvis en 30 dages søvngaranti.  

Hvis du er én af dem, der virkelig har brug for et afslappende afbræk i hverdagen, eller hvis du har brug for bedre nattesøvn, så går du absolut ikke galt i byen med et tyngdetæppe fra Scandinavian Rest.