Sulten hund

Den bedste mad til menneskets bedste ven.

Hunden har alle dage bragt meget til os mennesker. Siden stenalderen har hunde været trofaste kompagnoner ved menneskers side og det vil fortsætte sådan langt ud i fremtiden. Ingen har en større glæde og imødekommenhed som en god hund og derfor er det også vigtigt at vi tager os godt af dem. Vi bør udvise taknemmelighed overfor hvordan dette dyr har beriget os gennem al den tid vi både har haft og kommer til at have med dem.

Dette betyder ikke kun at vi skal give dem et trygt hjem med en rar seng at sove i. Vi bør tage vare på dens helbred og sundhed; vi bør ikke blot sikre os at den er glad og føler sig lykkelig, nej vi skal sikre os at vores hund har det godt, og der kommer vi så til kosten.

Mad er kærlighed

Dyr elsker mad næsten mere end vi mennesker gør det, og deres glæde for mad har medført nogle af de sjoveste videoer på internettet, da man ser kæledyr gå hen og blive komplet ustyrlige i forsøget på at få noget at spise. Medmindre de er meget snobbede, så spiser de uden en eneste overvejelse om hvad der er i skålen, på gulvet eller endda på bordet. Hvad de spiser er til gengæld op til os og deres sundhed er vores ansvar.

Derfor er det vigtigt at vi giver dem noget sundt kost som kornfri hundemad. Det der gør kornfri hundemad sundere end hundemad der indeholder korn, er at korn i forbindelse med nedbrydningen af maden omdannes til sukker, og det kan på sigt bringe sygdomme med sig. Med sygdomme begynder kroppen at svækkes og man kan forvente at families bedste ven og medlem skal herfra nogle år før tid alene forårsaget af den mad som er givet til den.

Sund mad gennem det lange liv

Med sund, kornfri mad vil man kunne have sin hund i længere tid, og kornfri hundemad kan fås til alle aldre og stadig indeholde de næringsrige ingredienser som er nødvendigt for at en hund med et højt energiniveau som har brug for stærke ben og gode muskler.

Kornfri hundemad er med andre ord ikke et produkt man bruger til at gå på kompromis mellem to ting. Man vælger dette sunde produkt fordi man vil have en sund hund der kan leve et langt og godt liv, samtidig med at det ikke koster en formue. Det er ikke et kosttilskud, det er ikke et produkt hvor man har tilføjet alverdens halløj for at få det til at lyde godt.

Man har fjernet den del af det almindelige produkt som kan skade hunden, men de resterende råvarer der bruges til at lave den gode hundemad, er fortsat friske råvarer, hvilket betyder at det har den høje proteinmængde og vitaminmængde som din hund har behov for.

Det er alt det der gør at kornfrit er godt, fordi det sunde er der og det usunde er skåret fra.