Balayage

Balayage – hvad er det, og hvorfor taler alle om det?

Har du også hørt navnet balayage nemt mange gange før – men ved du ikke, hvad det er? Så er du kommet til den helt rigtige artikel. Når du har læst artiklen, har du nemlig fuldstændig styr på hvad balayage er, hvem der bruger det, og hvorfor det er blevet så populært indenfor de seneste år.

Så læs med her og bliv klogere.

Hvad er balayage?

Balayage er en bestemt teknik til at farve hår. Det er altså indenfor frisør og beauty verdenen at du oftest vil høre ordet balayage nævnt. Det er en forholdsvis ny teknik som kun har været rigtig anvendt herhjemme indenfor de seneste 4 år. Så lige som helfarve, bundfarve, striber, ombre osv så er balayage altså også selve måden og teknikken man bruger, når man kommer hårfarve i håret.

Kender du allerede til det og drømmer om at få farvet dit hår med denne teknik? Så kig endelig hos https://salonrosted.dk/ som er virkelig dygtige til at anvende denne teknik i håret.

Hvad er det gode bag teknikken balayage?

Når man farver håret efter balayage teknikken, så farver man det forholdsvis naturligt. Det er en metode der er lavet til at skulle se så naturligt ud som muligt. En anden god ting ved balayage er, at man ikke behøver at farve sit hår så ofte igen, da man med denne teknik ikke får den samme grimme bund, som man for eksempel gør ved helfarvning.

Balayage går i alt sin enkelthed ud på, at man er mørkere i bunden og så i en glidende og naturlig overgang laver lysere spidser. Forskellen ved balayage og ombre, hvor man jo også farver spidserne en anden farve en bunden er altså, at overgangen ved balayage gøres så naturligt og flydende som muligt.

Hvem får lavet balayage?

Det er en teknik der kan bruges på langt de fleste mennesker. Det kræver dog at man ikke er helt korthåret. Men derudover er der ingen grænser for, hvem der får lavet det. Det er en teknik og en farvemetode der er blevet meget populær både hos kendte og hos almindelige mennesker. Du kan derfor se alle typer af mennesker få lavet det. Det hører derfor ikke kun en bestemt type eller person til.

Derfor kan du helt sikkert også sagtens få lavet en balayage. Det er nemlig så smart ved balayage at den kan laves så det ser smukt ud på alle. Man farver jo lige netop, så det ser så naturligt ud som muligt, men hvor du stadig for fornyet din hårfarve. Med balayage får du et flot og naturligt resultat, som ikke kræver så meget vedligeholdelse, som så mange andre farveteknikker gør. Metoden kan både bruges til mørkt og lyst hår, det betyder derfor ikke noget for, hvordan din naturlige hårfarve ser ud.

Med balayage metoden får du et naturligt, solkysset hår. Det er den perfekte farvemetode til dig, der ønsker så naturligt et resultat som muligt, og som kræver så lidt vedligeholdelse som muligt.