Skal du have en fransk dør i hjemmet?

Kan du godt lide udseendet af en fransk dør? I så fald skal du læse med her. I denne artikel vil vi give dig nogle gode råd om, hvordan du anskaffer sådanne franske døre i hjemmet. Vi vil samtidig give nogle gode råd til ting du bør overveje, før du anskaffer franske døre. Læs med her hvis det har interesse. 

Køb dine døre på nettet 

Det er en rigtig god ide at købe sine franske døre inde på nettet. Hvis man gerne vil skifte flere døre ud på en gang, så kan det hurtigt blive en ret dyr investering i ens bolig. Og det kan altså være ekstra dyrt, hvis man render ned i en fysisk butik. Den fysisk butik har nemlig ikke særlig meget konkurrence og de kan dermed også tillade sig at sætte priserne alt for højt op. På internettet er der derimod rigeligt med konkurrence mellem de forskellige forhandlere af franske døre. Og du kan dermed også forvente en langt bedre pris, end hvis du tager ned til en fysisk butik. Det er derfor en oplagt ide at kigge efter dine franske døre på nettet. Tag dig god tid med at undersøge de forskellige forhandlere og sammenlign priserne med hinanden. Der er ingen grund til at haste alt for meget og du har trods alt rigeligt med tid til at anskaffe din franske dør til hjemmet. 

Skal dørene købes på specialmål? 

Det er en god ide at overveje hvorvidt du skal købe dine franske døre på specialmål. Det kan være nødvendigt, hvis du for eksempel har nogle dørkarme, som ikke ligger i standardmålene. Hvis du har en mistanke om at du har det, så kan det være en god ide at købe dine døre på specialmål. Uanset hvad er det i hvert fald en god ide lige at måle sine dørkamme og sikre sig, at dørene ligger i den rigtige størrelse. Gør gerne dette op til flere gange for at være helt sikker på, at du faktisk har målt rigtig. Det ville være utrolig træls, hvis du købte en fransk større hjem til boligen og fandt ud af, at den faktisk ikke kan sættes i dørrammen. Eller måske er døren blevet lavet alt for lille? Det vil komme til at se ret sjovt ud i din boligindretning. 

Få professionelle folk til at komme og montere dine døre 

Hvis du har pengene til det, så kan det være umådelig rart at få nogle professionelle folk til at komme ud og monterer dine døre for dig. På den måde skal du ikke selv i gang med at løfte og bære rundt på de franske døre. Hvorfor ikke få folk til at gøre det for en, hvis man har råd til det? Nogle gange hører denne service med, når man køber sine franske døre. Prøv at undersøge hvorvidt denne service hører med til det firma, som du vælger at købe dine franske døre fra. Måske er det med i prisen eller måske skal du give lidt ekstra for at få det gjort. Uanset hvad så kan det være rart at vide det på forhånd.