Vægur træ

Pift hjemmet op med et vægur i træ

Når man har fået styr på de helt basale ting i hjemmet som f.eks. seng, sofa, spisebord og stole, kan man begynde at gøre hjemmet lidt mere personligt. Det kan man gøre på flere forskellige måder – f.eks. med diverse forskellige pynteting, der kan have en større eller mindre funktion. 

Det kan også være, at man bare gerne vil prøve noget nyt og derfor skifter ud i nogle af sine pynteting. Dette kan give et helt nyt udtryk, uden at man behøver at lave en masse om. En af disse pynteting, der også har en funktion kunne f.eks. være et vægur i træ.

Et vægur i træ kan passe ind i de fleste hjem

Der er selvfølgelig rigtig mange ting, man kan pifte sit hjem lidt op med. Nogle ting har kun til formål at pynte og har derfor ikke andre funktioner. Det er dog også muligt at få nogle ting, der både pynter og har en praktisk funktion. Det kan f.eks. være en vase eller et fad, der også er dekorativt at have stående fremme, selvom der ikke er noget i eller på.

Det kan dog også være et vægur i træ. Det kan pynte på væggen samtidig med, at det viser, hvad klokken er. Det er rart at kunne finde ud af, hvad klokken er, og man har måske ikke altid lige sin telefon i nærheden til at hjælpe. Vælger man et vægur i træ fra https://hofstrawagner.dk/collections/vaegure, kan man samtidig også lære romertallene op til 12.

Søg efter vægur i træ, og find det helt rette

Søger man efter vægur træ, findes der mange forskellige muligheder. Det handler derfor om at blive klar over, hvad man ønsker, inden man køber et vægur i træ og beslutter sig endeligt. Urene findes måske i flere forskellige træsorter og med visere og tal i forskellige farver.

Det er derfor en god idé at tage et godt kig rundt i sit hjem først. På denne måde kan man finde ud af, hvilken træsort man måske har i resten af det rum, som uret skal hænge i. Herefter kan man købe uret i samme træsort, hvis det skal passe til resten af rummet. Det kan dog også være, at man synes, det kunne være fint, hvis det var i en anden træsort – det er heldigvis helt op til en selv.

Giv den tomme væg selskab af et vægur i træ

Har man en tom væg i sit hjem, er der flere forskellige muligheder for at gøre den lidt mindre trist at se på. Man kan vælge at hænge et eller flere malerier op, eller måske har man nogle billeder af gode minder, man kunne have lyst til at få hængt op på væggen.

Man kan dog også overveje, om man vil have et vægur i træ op. Der findes mange ure, der ikke er så dekorative og mest er til for at vise klokken. Hvis man vælger et lavet i træ, kan det dog også pynte på væggen samtidig og gøre en trist væg mere spændende.