brugskunst

Pift hjemmet op med brugskunst

Virker dit hjem en smule anonymt? Her kan du få nogle gode tips til, hvordan du kan pifte dit hjem op, så det får personlighed og charme. Det betyder meget, at man føler sig hjemme i sit hjem, og at hjemmet er hyggeligt og rart, men at det heller ikke er for kedeligt. Det kan hjælpe meget, hvis man af og til anskaffer sig noget nyt til hjemmet, som ikke kun har en praktisk funktion, men som også er der for at pynte. En plakat, en ny lampe, et stykke brugskunst, en lille skulptur.  

Hold hovedet friskt 

Med sådan et nyt indspark en gang imellem holder man hovedet og sindet friskt. Vi kender sikkert alle følelsen af at gå forbi en ny plakat eller et nyt lille stykke kunst, man for nylig har købt. Det giver bare glæde. Og det bliver ved med at give glæde, men ikke nødvendigvis den samme, nye og friske glæde, som det giver i starten. 

Derfor er det vigtigt at blive ved med at forny hjemmet med jævne mellemrum. På frkwurtz.dk kan du fine masser af charmerende brugskunst og andre ting til hjemmet. Det er særligt smart, hvis du ikke har tid til at tage ud og kigge på nye ting med jævne mellemrum. Somme tider trænger hjemmet bare til et friskt pust, og så kan man altså godt bestille en charmerende figur eller lysestage på en side som denne. 

Som sagt er det altså en fordel, hvis du kan blive ved med at holde hjemmet nyt og spændende. Det er med til at holde hovedet friskt indvendigt, hvis der hele tiden er nye ting at kigge på i omgivelserne. Det hjælper også på omstillingsparatheden. 

Vær opmærksom på dine omgivelser 

Det er måske ikke en typisk vinkel at høre, når man taler om brugskunst og pynt til hjemmet. Men at have et dynamisk og varieret hjem gør faktisk noget ved ens indstilling, også når man er uden for hjemmet. Særligt i vores moderne tid, hvor alt går stærkt og intet forbliver det samme, er det vigtigt ikke at gro for fast i sine rammer. 

Derfor kan det at flytte rundt i stuen, hænge en ny, farverig plakat op, eller købe nye stole, være med til at holde dig frisk og i kontakt med omverden. Det er nemlig vigtigt at være opmærksom, så du ikke bare går rundt og følger med, men så du faktisk ser og værdsætter hvad der sker omkring dig. 

Opmærksomhed er i virkeligheden dit vigtigste værktøj. At være opmærksom er at leve. Og det kan også optrænes ved en opmærksomhed på detaljerne i hjemmet. Når folk ser et flot pyntet og stilfuldt hjem i fransk landstil eller lignende, ser de et opmærksomt hjem. Et hjem, der kalder på opmærksomhed. 

Det kan derfor sagtens betale sig at gå på jagt efter noget ny brugskunst eller nogle nye ting at omgive dig med i hjemmet. Det burde faktisk være noget, vi alle gjorde en gang om måneden, så vi ikke gror fast i de samme ting, vi altid har haft.