Trymedics

Gør noget godt for dig selv og de svageste

Er du studerende, eller har du måske sabbatår? Ja så kan det være du søger efter en måde at hjælpe dine næste og få en masse praktisk erfaring du kan tage videre med dig i dit liv. Som præ-studerende kan det være du har en drøm om at få en sundhedsfaglig karrierer. Som studerende skal du gennem din uddannelse i praktik, og under en sådan praktik er det vigtigt at få så meget erfaring som muligt. Så om du er præ-studerende eller studerende, så kan en hospitalspraktik være det helt rigtige for dig og din fremtidige karriere, og selvfølgelig også for dine medmennesker. Du kan eksempelvis tjekke Trymedics hjemmeside ud, og få en masse god information om, hvad en sådan hospitalspraktik indebærer. 

Præ-studerende med ønske om en sundhedsfaglig karriere? 

Står du lige som så mange andre danske unge, overfor beslutningen om hvad du skal læse og hvad din fremtidige karriere egentlig skal være? Det er du heldigvis langt fra alene om. Du kan overveje at tage en hospitalspraktik i et uland og på denne måde få en vild oplevelse og en masse erfaring indenfor det sundhedsfaglige felt. Du kan på denne måde blive sikker på om denne karriere er noget for dig, ved at lære om hospitalsmiljøet og få en unik medicinsk erfaring, som kan ruste dig til en fremtidig sundhedsfaglig karriere. Det kan derudover også være en måde at give dig selv et stort forspring i forhold til dine fremtidige studiekammerater.  

Er du studerende og søger en unik praktikplads? 

Er du allerede nu optaget på en videregående uddannelse indenfor det sundhedsfaglige aspekt, ja så kan også du tage i hospitalspraktik. En hospitalspraktik varer mellem 4 til 12 uger og vil foregå i enten Uganda eller Zanzibar. Du kan dermed ud fra hvor lang en praktik dit studie foreskriver, selv skræddersy dit forløb. Det er en unik måde hvorpå du kan få et førstehåndsindblik i et hospitalsmiljø og alle de procedurer der foregår. Det er derudover en måde at få et anderledes indblik i medicin, pleje og så videre, som du ikke nødvendigvis kan få i Danmark. 

Trymedics holder styr på alt det basale 

Hvis du vælger at rejse med Trymedics, så vil du og dine medrejsende bo i et TryMedics hus på din valgte destination. Det at bo med andre, der deler den samme interesse som dig selv, er altid sjovt og i kan bruge tid på at blive bedre til jeres felt sammen. Derudover er det en god måde at skabe fællesskaber og venskaber der varer hele livet. Du kan altså både tage af sted hvis du er præ-studerende eller læser til læge, sygeplejerske, jordemoder, tandlæge eller fysioterapeut. Din praktik vil igennem Trymedics inkludere: Hospitalspraktikken, din bolig, transport, mad, forberedelsesguide og de fritidsaktiviteter du ønsker at foretage dig. Så hvad venter du på? Book allerede idag dit Try Medics ophold og begynd at se frem til at få en unik medicinsk erfaring på et hospital i udlandet. Du vil herigennem få en erfaring, som kan styrke dig personligt og karrieremæssigt.