Cream tøj

Bæredygtig mode er ikke altid lige nemt

Bæredygtig mode er ikke altid let. Bare fordi et mærke er mærket “bæredygtigt”, betyder det ikke, at hele deres kollektion er lavet af bæredygtige materialer. Faktisk skal man ofte lede sig igennem hylderne for at finde noget, der rent faktisk er miljøvenligt. Det er derfor, vi elsker mærker som Cream og deres Cream tøj. De er kvalitetsbevidste og engagerede i bæredygtighed, men de gør det også nemt for deres kunder at finde miljøvenligt tøj. Alle deres varer er enten BCI-certificeret (Better Cotton Initiative)

Hvad er BCI?

Better Cotton Initiative er et globalt program, der har til formål at gøre bomuldsproduktionen mere bæredygtig. Det sker ved at samarbejde med landmænd og tekstilproducenter om at forbedre den måde, de dyrker og høster bomuld på. Målet er at reducere mængden af vand og pesticider, der anvendes, og samtidig øge mængden af bomuld, der produceres ved hjælp af økologiske metoder. De har blandt andet i 2021 hjulet næsten 3 millioner af bønder der arbejder med bomuld. Her har de helt konkret hjulpet på, at bønder ikke spilder vand og ødelægger landet ved at bruge farlige kemikalier. Ydermere sikrer de også bøndernes rettigheder og helbred. Derfor vælger gode brands såsom Cream netop, at benytte sig af den slags bomuld fra BCI.

Bæredygtighed er vigtigere end du tror

Deres vision i 2021 er, at alt fremstillet tøj skal komme fra Eco Vero- eller FSC-certificerede materialer. Bæredygtighed er vigtigt, fordi det er med til at bevare vores naturressourcer. Ved at bruge bæredygtige materialer kan vi reducere mængden af vand og energi, der bruges i fremstillingsprocessen. Det er vigtigt, fordi det er med til at beskytte vores miljø og reducere vores CO2-fodaftryk .Desuden er det også med til at skabe arbejdspladser i den bæredygtige modeindustri. Så næste gang du er på udkig efter et nyt outfit, skal du sørge for at tjekke, om det er lavet af bæredygtige materialer. Så gør du dit bidrag til at hjælpe med at redde planeten!

Husk at passe på kloden, det er den eneste vi har

Der er mange måder, hvorpå du kan passe på miljøet. En af de enkleste er at reducere dit forbrug af engangsartikler som f.eks. plastikposer og vandflasker. Du kan også genbruge og genanvende materialer, når det er muligt. En anden god måde at passe på miljøet på er at købe bæredygtig mode. Bæredygtig mode er fremstillet af materialer, der er miljøvenlige, som for eksempel Cream er et mærke, der forstår, at bæredygtighed er vigtigt. Når du køber fra mærker som Cream, er du med til at beskytte vores planet. Så næste gang du er på udkig efter nyt tøj, så sørg for, at det er fra et mærke, der bekymrer sig om miljøet. Du vil gøre din del for at hjælpe med at redde planeten! Så uanset om du er på udkig efter en kjole til din næste begivenhed eller et par jeans til hverdag, så har Cream dig dækket dig! Så hvad venter du på? Køb dit lækre feminine tøj i dag og se godt ud i morgen!