Futon sovesofa

Vælg den perfekte sovesofa til det moderne hjem

Er dine gæster trætte af, at de ikke kan blive og overnatte efter en hyggelig aften? Måske har du overvejet en gæsteseng, men er fortvivlet over, at det ikke passer ind i stilen. En Futon sovesofa kan være løsningen på dine problemer. Praktisk og elegant som den er, vil dette møbel passe i ethvert hjem – også til de små lejligheder eller måske i kolonihavehuset.

Japansk design er det nye sort

Hvis pladsen i dit hjem er sparsom og minimalistisk, er den japanske indretningsstil på mange måder perfekt. Mange mennesker drømmer om at have overnattende gæster, men kan ikke finde pladsen. Med en sovesofa sparer du kvadratmeter, og samtidig får du et møbel med to funktioner. Det tager ingen tid at slå sofaen ud. Voilá, så har du en komfortabel seng med smukke linjer.

Det bliver mere og mere normalt at leve på sparsom plads. I de mest anerkendte boligmagasiner ser man en tydelig inspiration fra japanske hjem, hvor linjerne er rene og boligerne simple. Herhjemme flytter mange af os til storbyerne, hvor man ofte må tage sig til takke med små lejligheder, og vi kan derfor hente meget inspiration fra de asiatiske aner. Kombineret med et skandinavisk design, er disse møbler noget af det hotteste du kan få lige nu.

Materialer til enhver smag

Der er mange forskellige muligheder, når du skal sammensætte din nye sovesofa. Det elegante stel kan fås i både egetræ, fyrretræ, metal og meget andet. Også når det kommer til betrækket, er der endeløse muligheder i form af læder og mange smukke stoftyper. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Her kan du udleve en drøm om at designe og skabe dit helt eget personlig og unikke møbel, som dine venner vil misunde dig.

Det kan måske virke uoverskueligt at skulle designe en sovesofa. Fortvivl ej. Hvis processen med valg af stof og stel, ikke er noget for dig, kan du blot vælge et møbel, der allerede er designet. Hvis produktbeskrivelserne ikke er nok for dig, kan du blot klikke ind i kataloget, hvor der er yderligere beskrivelser af møbler og materialer. Her kan du også se et close up billede af betrækket på madrasserne.

Daybeds, loungemøbler og chaiselongs

Heller ikke på typen af sovesofa, skal du gå på kompromis. ASLAK sofaen er til dig der ønske et simpelt møbel uden armlæn. POETRY trækker tråde til sommerhusstemning, og den passer perfekt ind i det hyggelige hjem. Også i din mormors kolonihavehus, vil den passe ind, som om den altid har stået der. Der findes elleve forskellige møbler at vælge imellem. De kan alle slåes ud til senge.

Prisen er heller ikke til at tage fejl af. Selvfølgelig afhænger det af, hvilken type du vælger, men du kommer ikke af med mere, end hvad en ny telefon koster. Samtidig vil denne sovesofa holde i mange år. Et køb du ikke vil fortryde. Hvad venter du på? Bestil din Futon sovesofa i dag, og glæd dine gæster.