alexander lynggaard

Sådan bærer du armbånd som mand

Der er ikke mange mænd der tør at bevæge sig ud i at bære smykker. Ikke desto mindre, så skal det i hvert fald ikke stoppe dig, hvis du har lyst til at gå med armbånd, ringe eller halskæder. Smykker kan give så meget godt til ens outfit, og det kan bare være en god måde at udtrykke sin egen personlige stil på. Hvis du har leget med ideen om at have smykker på, men ikke kan finde ud af, hvor du skal kigge henne, eller hvordan du kan style dem, så læs med her. Her vil du nemlig finde ud af, hvordan du bedst bære armbånd som mand.

Led efter mere maskuline smykker

For det første, er det selvfølgelig helt op til dig selv, hvilke nogle armbånd du har lyst til at gå med, men for mange mænd kan det virke intimiderende at begynde at gå med smykker da det kan være grænseoverskridende. Så hvordan laver man en blød overgang til smykker? Det man kan starte med at gøre, er at finde sig nogle smykker som man synes stadig har en meget maskulint udseende. Her er det måske en gid ide at kigge på nogle designere, der specifikt designer smykker til mænd, så du ved at du er i gode hænder.  Det kan for eksempel være armbånd fra Alexander Lynggaard. Du kan altid tage et kig på nettet for at finde ud af, hvilket udvalg der er. Når man leder efter maskuline smykker, så er noget af det man bør kigge efter lidt større og robuste smykker, der måske er mørke eller måske inkorporere elementer af træ eller læder. Grunden til at det er vigtigt at lede efter smykker der er mere bastante, er at et spinkelt armbånd godt kan se meget feminint ud når det sidder på et lidt større håndled. Derfor skal man vælge tykkere smykker, der matcher ens håndled.

alexander lynggaard

Tilføj lidt ad gangen og opdag din egen stil

I starten kan du starte med et enkelt armbånd og se, hvordan du kan lide det. På den måde kan du lige teste vandet og finde ud om du synes du vil investere mere i. Derfra kan man bygge sin kollektion ud, og købe forskellige farver og typer, som man kan have på til forskellige arrangementer. Derudover kan det jo være at du ikke er meget for at gå med armbånd, men til gengæld godt kan lide at gå med ringe og halskæder. Meget af det er bare at eksperimentere med det og derigennem finde ud af, hvad der ser godt ud. Man kan altid begynde stille og roligt at blandt mere feminine smykker med de maskuline, og på den måde også eksperimentere lidt med, hvilke slags smykker man går med. En del af det sjove ved at have smykker er at man kan prøve sig frem og style sine outfits på så mange forskellige måder, og derfor er det klart at både kvinder og mænd skal have glæden af at gå med dem.