Team building

Hvilket teambuilding firma er det billigste?

Hvis du står og kigger på de forskellige teambuilding firmaer, som kan komme ud og lave forskellige teambuilding øvelser med dig og de teams der er på din arbejdsplads, så er det nok et af de spørgsmål du stiller dig selv; hvilket teambuilding firma er det billigste. 

Det handler om at finde frem til så billigt et teambuildingfirma som overhovedet muligt, uden at man går på kompromis med kvaliteten af deres arbejde. Læs med her for at se hvordan du finder frem til dette magiske firma, som balancerer mellem disse to vigtige værdier. 

Kig på hjemmesiderne  

Du har formentlig allerede surfet rundt på nogle forskellige teambuilding firma hjemmesider såsom  https://teambuildingkompagniet.dk/. I så fald bør du allerede have en nogenlunde god fornemmelse af, hvad det cirka koster at hyre et teambuildingfirma til at lave forskellige teambuilding øvelser på ens arbejdsplads. 

Brug denne viden til at sortere dem fra som ligger i den mere dyre ende. Eller læg dem eventuelt over i en anden kategori og skriv dem ned på en anden liste. Du kan kalde denne liste ’Dyre men potentielle firmaer’. 

Kig nu videre inde på andre firmaer og dan dig et overblik over hvordan de ligger i forhold til hinanden; hvilken er den billigste og hvilken er den dyreste ingen for denne nye kategori af teambuilding firmaer, som du har lavet. 

Brug anmeldelser til det sidste skridt  

Når du har dannet dig et overblik over, hvilke af disse teambuilding firmaer der er det billigste i forhold til de andre, så er det på tide at gå videre til det næste skridt; at finde ud af hvor gode anmeldelser er omkring dette firma.  

Det kan jo være lige meget billigt teambuilding firmaet er, hvis det samtidig har nogle rigtig rædselsfulde anmeldelser og tidligere kunder har haft en dårlig oplevelse med det. I så fald er det spild af penge og du kunne have fået meget mere ud af at benytte et lidt dyrere men også meget bedre teambuildingfirma. 

Læs hvilke forskellige teambuilding firmaer som anmeldelserne skriver rigtig godt om. Er der nogle bestemte firmaer, som går igen og igen og kunderne generelt har været meget glade for? Det er netop disse firmaer som du skal kigge nøjere på. For hvis de samtidig kan hyres til en billig pris, så har du fundet dig en sikker vinder og behøver ikke at lede videre. Det bliver nemlig ikke meget bedre end det. 

En uforpligtende samtale  

Hvis det har fundet frem til et firma, som du føler godt kunne være en potentiel vinder, så er det bare med at løfte røret og give dem et lille opkald. Gennem et simpelt telefonopkald kan du høre meget mere om, hvad det er deres service går ud på og hvordan deres teambuilding proces ville komme til at foregå lige præcis på din arbejdsplads. 

Du forpligter dig ikke til noget, når du foretager sådan en telefonsamtale med et firma. Men det kan til gengæld være meget nyttigt for dig som mulig kunde og hjælpe dig med at foretage din endelige beslutning.