Glerups sutsko

Hold fødderne varme og skab dansk hygge i de kolde tider med Glerups hjemmesko

Det danske vejr betyder regn og kulde det meste af året. Man får lyst til at hoppe under dynen med en varm kop kakao. Det er måske endda vejret, der har været med til at starte den danske hygge. Dansk hygge byder på varme, afslapning og nærvær.

De fleste kan også blive enige om, at det er en dejlig følelse at hoppe i hyggetøj, når man kommer hjem fra arbejdet. Det kan være man snupper nattøjet eller et joggingsæt. Der findes dog intet værre end varmt tøj og kolde fødder. Bare rolig – Glerups hjemmesko byder på ren hygge til fødderne.

Et gammelt men moderne design, der holder

Både hyggesokker og hyggesko er blevet mere og mere populært, hvilket man godt kan forstå. Der findes mange forskellige bud på den helt rette sutsko. Det kan dermed bliver lidt forvirrende at skulle finde ens yndlingshjemmesko blandt de mange valgmuligheder. Heldigvis producerer virksomheden Glerup de blødeste hjemmesko i høj kvalitet. Så er valget alligevel ikke så svært.

Med Glerups hjemmesko får du et par filtet hjemmesko, som er ekstra behagelige. De er utrolig holdbare grundet den høje kvalitet i materialerne. I en Glerup hjemmesko får du et lækkert par uldtøfler. Skoenes design og sjæl bærer præg af firmaets nordiske oprindelse. Du kan samtidig selv vælge imellem en bund af gummi eller kalveskind – begge behagelige og praktiske.

Det første par af Glerups hjemmesko blev lavet i 1933 af Nanna Glerup med uld fra hendes egne får. Hurtigt voksede produktionen fra familien til venner og ud over landets grænser. Designet er enkelt, moderne og flot i nordiske naturfarver. Der findes både sutsko med en høj kant, og sutsko der går under anklen. Ligeledes er der både modeller til dame, herre og børn.

Glerup er for hele familien – også de voksne

Sutsko, tøfler, futter, hjemmesko, hyggesko. Kært barn har mange navne. Den varme sko forbindes dog oftest med børn. Der er ligeledes kommet mange sutsko med masser af pels og dyredesigns. Glerups design viser dog tydeligt, at sutsko ikke kun er for de mindste i familien. Filtens udseende er ekstremt tidløst, og har været et brugt materiale igennem mange årtier og århundrede. De rene linjer i hjemmeskoen giver et mere voksent udtryk, som alle vil kunne bære.

Selvom de ikke er fyldt med pels til randen, er de overraskende varme. Selv på en kold vintermorgen kan gulvets kulde ikke trænge igennem den filtet hjemmesko. De er samtidig perfekte at hoppe i efter en lang arbejdsdag. Der findes da heller ikke noget mere hyggeligt end fredagshygge med familie i ens sutsko. Skoene vil også bidrage med lidt hygge og varme på en kold efterårssøndag, mens I laver kastanjedyr. De skal da ligeledes med i kufferten til kæresteweekenden. Så slipper I for de halvdårlige tynde hoteltøfler.

Alle i familien vil kunne stå indenfor en Glerup på foden. Produktionen foregår med fokus på bæredygtighed, miljø og minimal brug af kemi. Glerups hjemmesko er derfor det perfekte bud på den rette varme til fødderne i en kold tid.