fiskegrej

Fra amatør til professionel fiskeri

Vi kender det alle. Man skal bruge dagen med vennerne, og man vil gerne lave noget lidt anderledes, men man ved ikke lige hvad. Pak en taske med fiskegrej, og tag en tur ud til den lokale sø. Det er altid hyggeligt at komme udenfor med andre, man kan tage en kage med, og man kan lave små konkurrencer om, hvem der fanger noget. Nu tænker du måske “Jeg har jo ikke noget fiskegrej, og jeg ved heller ikke rigtig noget om fiskeri” men bare rolig ingen grund til panik. Det bliver du klogere på i den her tekst.

Styr på udstyret

Som du jo nok ved skal man have noget udstyr for at tage på fisketur. Du har måske set børn lege med krabbe fiskestænger, men hvis du vil tage ud og lære at fiske på en mere professionel måde, skal du også tage udstyret op til det næste niveau. Heldigvis har Topgrej.dk et kæmpe udvalg af fiske, flue, hav og kyst grej. De har waders i både børne og voksen størrelse og alt andet man kunne forestille sig, at man fik brug for på en hyggelig tur med vennerne, familien eller kæresten.

Nu har du sikkert nogle spørgsmål som “Men hvis de har så mange ting, hvordan ved jeg så hvad jeg skal bruge?” og svaret på det spørgsmål finder du finde lige her:

fiskegrej

Det fiskegrej får du brug for

Uanset og man skal ud og fiske selv – for at have en stille og rolig dag væk fra sin hverdag – eller om man skal have hele familien med, er varmt tøj nøgleordet til en sjov dag. Det er næsten en regel, at man bliver våd, når man fisker, og det er bare ikke sjovt at stå og fryse. Så varmt, vandtæt tøj er et must. Det næste man skal være opmærksom på er om man har nok madding og endegrej, det kan for eksempel være blink, som er små falske fisk, man kan sætte for enden af sin fiskestang for at tiltrække et større bytte. Det er også vigtigt med nogle gode fiskestænger. Hvis din fiskestang er for tung eller ikke passer til dig, kan det blive rigtig hårdt at stå med. Topgrej.dk har 340 forskellige slags fiskestænger, der er helt sikkert en, der passer til netop dig.

Når man er ude og fiske, er det sjovest at gå lidt ud i vandet, så man kan få den fulde fiskeoplevelse. Derfor skal man havde nogle waders. Waders er en slags overtræksbukser lavet af gummi, så de er totalt vandtætte. I waders er der indbygget gummistøvler, så det skal man ikke bekymre sig om at huske.   

Alt det ovenstående fiskegrej har Topgrej.dk og som om det ikke allerede var nok har de også over 80 forskellige mærker inklusiv Shimano, Daiwa, Simms, Sportex, Hardy, Savage Gear. Oven i alt det har de 6 forskellige slags hjul, en guide så du kan finde ud af, hvilket hjul du skal bruge og en virkelig nem hjemmeside at finde rundt på.    

God fisketur!