bordkort

Et bordkort er ikke bare et bordkort


Bordkort bliver bugt i mange sammenhænge. Det er noget mange bruger både til store og til små arrangementer. Det kan være til privat brug en middag med vennerne, eller en stor rund fødselsdag. Men bordkort er også noget der bliver brugt til firmaarrangementer, som julefrokosten eller sommerfesten.

Bordkortet er vigtigt, da det er det som fordeler folk ud på deres respektive pladser, og mange har nok prøvet at gå rundt til en stor fest og spændt lede efter sit navn, og se hvem man skal ved siden af. Af den grund kan man med fordel gøre lidt mere ud af sine bordkort, og der findes faktisk mange kreative måder at lave sine bordkort på.

Bordkort til de store fester

Brylluppet er en klassisk begivenhed, hvor bordkort kommer i spil. Og til denne specielle lejlighed, hvor der ikke skal spares på noget, vil det næsten være synd ikke at gøre noget specielt ud af bordkortet også.

Man kan købe mange slags bordkort på nettet, som er lavet og designet specielt til denne leglighed. Et eksempel herpå er bordkort kombineret med en klokke, så bordkortet også har én funktion. Udover at det pynter fint med små klokker på bordene, så er de også med til at holde liv i gamle bryllupstraditioner.

Til andre store fester, kan man også købe mange smukke bordkort. Her kan man for eksempel vælge at gå i en lidt anden retning, hvor bordkortene er nogle helt fine og elegante papirudklip, formet som en sommerfugl, hjerte eller måske en fugl der kan sidde på glasset.

bordopdækning

Personlige bordkort

Nogle bordkort der helt sikker vil være en succes, uanset om det er til store eller små arrangementer er de personlige bordkort. En måde man kan gøre sine bordkort personlige på, er ved at lave dem som en gaveæske. I æsken kan måske ligge lidt sødt at spise i, det kan fungere både til helt store arrangementer men også til de små nytårsaftener derhjemme.
Noget andet man kan gøre, som helt sikkert vil blive værdsat, er købe bordkort formet som en lille bog, og så i bogen skrive en lille sød kommentar til hver enkel gæst. Denne form for personlige bordkort egner sig måske bedst til mindre arrangementer, hvor der ikke kommer så mange gæster, da det ellers vil være en meget tidskrævende opgave.

Hvis festen man holder, skal være en med mere gang i, på den sjove måde, så kan man jo skifte de søde kommentarer ud med en sjov bemærkning, eller måske en udfordring? Det vil være lidt inspireret af det, de fleste nok har prøvet til en julefrokost med arbejdet, hvor man under tallerkenen finder en seddel med en lille note, som er noget man skal gøre under hele aftenen. Det kan være man skal være den hele tiden løfter glasset til en skål, eller det kan være man mindst en gang i løbet aftenen skal fortælle en bestemt historie, som står skrevet.

Bordkort behøver i hvert fald slet ikke være en kedelig ting, man gør af praktiske årsager, man kan nemt gøre den sjov og personlig, så det vil blive husket efterfølgende.