https://www.noyer.dk/produkterne/knivmagnet/

En knivmagnet til køkkenet er et sikkert hit

Skal du i gang med at indrette dit køkken, eller er du måske bare ved at se på, om du mangler noget i dit køkken, som du bør købe? Når det kommer til køkkenet, så er der rigtig mange ting, man kan mangle, og der er næsten altid noget nyt, man kan købe. Det kan være, at du skal overveje, om du skal have en knivmagnet til køkkenet? Det er et sikkert hit, og det kan du læse mere om i denne artikel.

Få en flot knivmagnet i træ

Den klassiske knivmagnet er stål, som hænger blankt på væggen. Det kan også være ganske flot, men nogle synes også, at udseendet bliver lidt for ”industrielt”. Hvis det også er sådan, du har det, så Køb knivmagnet træ hos Noyer allerede i dag. det giver et helt andet look, og det er også et meget hyggeligere materiale.

Det er godt for knivene

Hvis man vil have sine knive gode, skarpe og flotte i mange år, skal man passe godt på dem. Det betyder, at man skal vaske dem i hånden, at de nogle gange skal slibes for at holde sig skarpe, og at man skal opbevare dem på en god og sikker måde. Det kan du f.eks. gøre ved at hænge en knivmagnet i træ op i køkkenet. Her er det vigtigt, at knivene ikke rører ved hinanden, og det kan du sørge for ved at få en knivmagnet træ, der er stor nok til, at der er plads til alle dine knive med mellemrum mellem dem.

Det er flot til køkkenet

Når det kommer til kunst i køkkenet, så er det bare nogle andre ting, der er pæne. Det er faktisk rigtig pænt at have en knivmagnet til at hænge i køkkenet, og hvis man oven i købet vælger en knivmagnet træ, så kan man også få noget, som man ikke ser så mange andre steder.

https://www.noyer.dk/produkterne/knivmagnet/

Knivmagnet i træ til den nordiske indretning

Er du vild med tendensen til den nordiske indretning? Så er en knivmagnet i træ det perfekte kompliment hertil. I den nordiske indretning bruger man nemlig rigtig meget lyst træ, og du kan jo selv vælge, hvor mørk eller lys du ønsker, at din knivmagnet træ skal være. Du skal igen også huske, at det er vigtigt at have en knivmagnet, der er stor nok til det hele.

Inspireret af den italienske stil

Hvis du kigger ind i et italiensk køkken, så vil du for det meste se, at de har meget mere ”fremme”, end mange danskere har i deres køkken. Men hvis du har lyst til at lade dig inspirere af den italienske indretning i køkkenet, så skal tingene frem. Her giver det f.eks. super god mening at have en knivmagnet træ, og der er også mange andre ting, du kan gøre. Du kan f.eks. have en masse krydderurter, og du kan have tørrede chilier eller lignende til at hænge ned fra loftet. Plakater med mad er også noget, man kan dekorere køkkenet med.