CBD olie

Alt om cbd-olie

Cbd-olie (også kendt som cannabisolie eller Cbd-dråber) er en af de mest populære måder at indtage medicinal cannabis på og er kun blevet mere omtalt i samfundet i løbet af seneste par år. Cbd-olie kan anvendes på mange forskellige måder og til mange forskellige formål. Et af de mest almindelige formål er som alternativ behandling til en lang række sygdomme, hvis man ikke ønsker at tage konventionelt lavet medicin.

Cbd-olie har dog, modsat andre former for cannabis, ikke en euforiserende effekt og er derfor blevet gjort lovlig i en hel del lande efterhånden. Cbd-olie er let at indtage og kan bruges i mad og drikke, hvis man ønsker det, så man undgår at tage den direkte, som den er.

Alternativ behandling

Som sagt kan cbd-olie bruges i mange forskellige sammenhænge og har også mange sundhedsmæssige fordele. Vidste du for eksempel at hash er blevet brugt som smertestillende middel i næsten 3.000 år? Kontrolleret indtag af cbd-olie kan reducere stress, angst og depression og er dermed et naturligt alternativ til kemisk fremstillede medikamenter.

Medicin mod disse symptomer kan oftest have ubehagelige bivirkninger såsom søvnløshed, hovedpine og døsighed. Udover det kan cbd-olie muligvis også modvirke kræftlignende symptomer, akne, diabetes, smerte foruden at fremme hjertesundhed. Derfor vælger mange cbd-olie som en anden form for behandling frem for en række af medicin, hvis navne man ikke engang kan udtale.

Er let at optage og effektiv

Cbd-olie i flydende dråbeform indtages simpelthen ved at dryppe et par dråber under tungen. Dette sikrer at cbd-olien indtages på den bedste og mest effektive måde, så man får det meste ud af dosen så lang tid som muligt. Det er ekstremt vigtigt ikke at indtage for meget cbd-olie, da de meget koncentrerede dråber kan have den modsatte effekt og være direkte skadelige for en.

Cbd-olie bliver normalt optaget i kroppen efter 6 til 10 timer. Denne hurtige virkning kan være helt essentiel, især for dig med akutte smerter, der ikke har lyst til at tage flere smertestillende piller end strengt nødvendigt. Forskningen omkring cbd-olie er stadig relativ ny (og stadig kontroversiel i lande hvor olien ikke er lovlig), så det er derfor svært at slå fuldstændig fast, hvilke fordele og ulemper den har.

Undersøg dine muligheder

I udgangspunktet er cbd-olie (hvis det altså er produceret af professionelle) helt trygt at indtage, men det er altid vigtigt at tale med din læge inden du begynder at bruge cbd-olie, især hvis du i forvejen har sygdomme, der går dig ekstra sårbar. Olien kan nemlig have bivirkninger såsom træthed og forandringer i appetit og vægt, som kan være til fare for nogle mennesker.

Som med alle andre behandlinger, er det vigtigt at tale med en professionel eller en du kender der selv har prøvet at tage det før du selv begiver dig ud i det. Som altid er det ekstremt fordelagtigt at sætte dig grundigt ind i, hvad cbd-olie er, hvilke slags produkter der findes på markedet og hvordan de kan bruges til at forbedre din hverdag og din generelle velvære.