klædeskab

5 fordele ved at vælge et klædeskab med skydelåger


Har du en masse tøj, så er et klædeskab næsten ikke til at undvære. Det er praktisk, da du kan have alt dit tøj heri, og det er nemmere for dig at holde orden i det. Du kan få mange forskellige klædeskabe, og det kan være svært at vælge det rigtige. Der findes både klædeskabe med almindelige låger, men der findes også nogle med skydelåger. Vi vil her komme med 5 fordele ved klædeskabe med skydelåger.

1. Passer til ethvert rum

Selvom du indskrænker din jagt til klædeskabe med skydelåger, betyder det ikke, at du skal gå på kompromis med det store udvalg, tværtimod. Der er masser af forskellige skydedørsskabe, som du kan vælge imellem. Du finder blandt andet flere forskellige størrelser, farver og materialer. De mange valgmuligheder betyder, at du kan stille klædeskabet med skydelåger i stort set alle rum.

2. Du får et design, som er stilrent og enkelt

Kan du godt lide et klædeskab, som er stilrent og giver dit hjem et moderne look? Så giver det rigtig god mening at vælge et garderobeskab med skydelåger. Med skydedørsskabe får du et skab, som ikke har en masse vilde detaljer, men hvor det smukke ligger i skabets helhed. Designet er nemlig stilrent og enkelt, hvilket både giver rummet en moderne stil, og det skiller sig ikke ud på en negativ måde. Enkeltheden i designet gør også, at det passer ind til flere forskellige stilarter.

kvinde klædeskab

3. Du sparer plads i rummet

Har du ikke en masse plads i det rum, hvor skabet skal stå, eller vil du bare gerne have at dit klædeskab fylder så lidt som muligt? Et klædeskab med skydelåger fungerer sådan, at lågerne åbnes ved at skubbe dem til side, og de kommer derfor ikke ud i rummet. Det er smart, fordi det sparer dig for en masse plads, da lågerne ikke åbner ud af. Det betyder altså også, at du kan placere klædeskabet et sted, hvor der ikke er så meget plads foran skabet. Så er der også én ting mindre at bekymre sig om.

4. Du kan få et skydedørsskab med spejlglas

Når man står foran klædeskabet og finder sit tøj, så kunne det være rart, at man med det samme kunne se hvordan tøjet ser ud, når det kommer på. Faktisk så er det muligt; et klædeskab med skydelåger findes med spejlglas. Det betyder, at du kan bruge selve lågerne på skabet som et spejl. Så slipper du for at købe et spejl, som skal hænge et andet sted, og du sparer dermed både tid og penge.

5. Det føles lækkert at åbne

Det lyder måske en smule fjollet, men så er det, fordi du endnu ikke har prøvet at åbne et klædeskab med skydelåger. Hvis kvaliteten er god, så kører lågerne helt ”smooth” til siden, når du åbner skabet. Det er altså bare lækkert. Du kan også få nogle, hvor skabet selv ”bremser” til sidst, ligesom du kender det fra nogle køkkenskuffer. Det får du ikke med almindeligt klædeskab.